Banner CSH 2016

Op zondag 28 augustus vindt reeds voor de 7e maal op rij ons muzikaal tuinfeest plaats. Net als de voorbije jaren brengen we jullie een uitgebreid en gevarieerd programma met ook dit jaar extra aandacht voor de kinderen. De ideale uitstap dus voor het ganse gezin!

De muzikanten van het mini-ensemble & de jeugdharmonie bijten traditioneel de spits af met een aperitiefconcert om 11u30. Na dit optreden kan u aanschuiven en smullen van het lekkere varken aan 't spit

In de namiddag zijn kinderen de baas! In het speelparadijs zullen zij kunnen ravotten naar believen, knutselen, zich laten schminken,... We verwelkomen eveneens het theatergezelschap 'Kip van Troje' uit Gent die de kinderen zal meenemen in een leuk en meeslepend verhaal vol boeiende personages.

Om 16u30 is het dan de beurt aan de Koninklijke Harmonie die net als de voorbije jaren opnieuw het beste van zich laat horen.

Na dit formele gebeuren laten we alle remmen los, want samen met The Glam Cats strekken we de beentjes en warmen we ons op voor de afsluiter van de avond. De nodige sfeer en ambiance wordt dit jaar gebracht door de Oudenaardse coverband Ola Pola. De danspasjes die u daarnet hebt aangeleerd, zal u hier beslist kunnen gebruiken!

Volgend concert

Geen evenementen

Onze hoofdsponsors