Op zondag 27 augustus vindt reeds voor de 8e maal op rij ons muzikaal tuinfeest plaats. Net als de voorbije jaren brengen we jullie een uitgebreid en gevarieerd programma met ook dit jaar extra aandacht voor de kinderen. De ideale uitstap dus voor het ganse gezin!

U vindt het volledige programma op onze speciaal daartoe ontworpen webpagina.

Promo link

Hieronder een kort overzicht van de geplande activiteiten.

De muzikanten van het mini-ensemble & de jeugdharmonie bijten traditioneel de spits af met een aperitiefconcert om 11u30. Na dit optreden kan u aanschuiven en smullen van het lekkere varken aan 't spit.

In de namiddag zijn kinderen de baas! In het speelparadijs zullen zij kunnen ravotten naar believen, knutselen, zich laten schminken,... We verwelkomen eveneens het theatergezelschap "NIET WIT". Zij brengen voor U de familievoorstelling TITA TROP TARD, een show vol circustrucken en stunts die de kinderen laat meespelen en meedenken.

Om 16u30 is het dan de beurt aan de Koninklijke Harmonie die net als de voorbije jaren opnieuw het beste van zich laat horen.

Na dit formele gebeuren laten we alle remmen los, want we strekken de beentjes en warmen ons op voor de afsluiter van de avond. De nodige sfeer en ambiance wordt dit jaar gebracht door de coverband Unicorn Stable. Zij brengen u de meest dansbare meekwelers van de voorbije 50 jaar afgewisseld met de ideale nummers om "elkander bij de gilet vast te pakken" en een stevige slow te placeren!

Volgend concert

Geen evenementen

Onze hoofdsponsors