Jubileumeditie Concert sur l'Herbe 2019

Tijdens het weekend van 24 & 25 augustus organiseert de KH De Vlaamse Ardennen reeds voor de 10e maal op rij hun Concert sur l'Herbe in de tuin van de muziekschool te Berchem. Deze jubileumeditie laten we uiteraard niet zomaar voorbij gaan.

We starten ons tuinfeest voor de gelegenheid op zaterdagavond waar niemand minder dan Die Verdammte Spielerei ons plein in vuur en vlam zal zetten. Samen met twee andere gezelschappen, De Toâpe Geraapte en De Floaters brengen ze een avond lang ambiance en vertier. Voor zij die één van bovengenoemde dweilorkesten reeds in levende lijve hebben gezien, weten dat ze deze avond absoluut niet mogen missen!

De deuren gaan zaterdag open om 18u00. Het voorprogramma wordt gebracht door Franks Legacy, een saxofoonquartet bestaande uit allemaal oud-leerlingen van de overleden muzikale duizendpoot Frank Tomme en bovendien alle spelend lid van onze harmonie. Om 20u00 barst dan de hel los en geven we de fakkel door aan stefaan De Winter, frontman van Die Verdammte Spielerei die gedurende de hele avond de presentatie op zich neemt en ook de afterparty zal verzorgen tot in de vroege uurtjes. 

Op zondag kan u traditioneel aanschuiven en smullen van het lekkere varken aan 't spit, voorafgaand door een aperitiefconcert gebracht door het mini-ensemble en de jeugdharmonie. In de namiddag kan u met op de achtergrond enkele gezellige deuntjes nagenieten van een kopje koffie of Kwaremont biertje. 

Voor dit evenement bieden wij volgende formules aan :

  •  Zaterdagavondticket €10 (-12j gratis) (inclusief gratis Kwaremont)
  •  Weekendticket €20 (-12j €10) (inclusief varken aan 't spit)

Kaarten kunnen besteld worden via overschrijving op het rekeningnummer BE 4447 6120 8191 met vermelding zaterdagticket of weekendticket en het aantal personen. Voor meer info kan u contact opnemen met Paul Vande Walle (Tel 055 38 80 37 of GSM 0474 61 74 94).

Hopelijk mogen wij jullie net zoals de voorbije jaren samen met uw familie & vrienden ontvangen op dit spetterende tuinfeest.

Volg ons op facebook like logo 1

Volgend concert

Geen evenementen

Onze hoofdsponsors