Op zondag 25 augustus 2013 was het terug zover. De harmonie De Vlaamse Ardennen organiseerde in de tuin van de plaatselijke muziekschool voor de 4de maal hun muzikale kermisdag.

Het programma startte met een aperiefconcert om 11u00 door de jeugdharmonie. Traditiegetrouw kon je vanaf 12u30 aanschuiven voor een zomerse paëlla. Vanaf 14u30 was er gedurende gans de namiddag een optreden van de Dixieland band "Down Town Gentleman". Omstreeks 17u00 trad onze harmonie op en dit voor de laatste maal onder het dirigeerstokje van Noël Moulaert.

De afsluiter van deze muzikale happening startte omstreeks 19u30 met een optreden van Rein De Vos (accordeon & bandoneon), Jopie Jonkers (zang & harp), Juan Masondo (gitaar & zang) en Rinus Raaijmakers (contrabas). Samen brachten zij een Latijns-Amerikaans programma. De passionele accordeon inbreng van Rein, de traditie van Juan, de sprankelende harp van Jopie en de zoemende bas van Rinus, samen met de stemmen waarvan de timbres zich wonderschoon vermengen, stonden garant voor een bijzondere uitvoering van deze muziek.

Volgend concert

Geen evenementen

Onze hoofdsponsors